друкувати


Художниця з Коломиї побувала на ювілеї програми "Надвечір’я"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-10-23 09:30:02

19 жовтня в Українському Домі у Києві пройшли величні святкування 25-літнього ювілею популярної передачі Першого Національного телеканалу "Надвечір’я".

З усіх куточків України приїхали вдячні телеглядачі, щоб привітати улюблену програму, яка за ці роки стала родинною. В різних областях, в честь програми створено творчі клуби та ансамблі "Надвечір’я", які радували цього дня всіх присутніх дивовижними костюмами та народними талантами.

Запашний коровай з гостинної української землі, квіти, пам’ятні подарунки було вручено постійній ведучій програми Тамарі Щербатюк. Телеглядачі її з любов’ю називають мамою, сестрою, подругою. Тамара Володимирівна спілкується з авторами програми, як з друзями та близькими людьми. Люди довіряють їй свої найпотаємніші мрії, діляться пережитим, запрошують в гості.

Серед учасників свята були народні артистки України Ніна Матвієнко, Надія Шестак та інші творчі особистості.

Коломию на ювілейному "Надвечір’ї" представляла відома художниця Емілія Бережницька. Вона подякувала ведучій, що є на Українському телебаченні така цікава передача, яка згуртовує людей різних за віком та за уподобаннями, яка приносить людям душевний спокій та розраду. Мисткиня з писанкового міста сказала, що завдяки цій передачі вона пізнала багатий колорит народних талантів з усієї України, адже кожна область, регіон, які були представлені в Українському Домі відзначалися неповторним багатством національних костюмів, чудовим співом і танцями. Яскраві кольори переливалися чарівними самоцвітами і щедрістю людської душі, золотими талантами рідної України.

Для програми "Надвечір’я" Емілія Бережницька подарувала свою картину, на якій зобразила осінні жоржини серед ювілейної телеграми. Також художниця достойно представила Коломию серед багатотисячної аудиторії в столиці України. Від Першого Національного телеканалу пані Емілія отримала щиру подяку та ювілейний фотоальбом програми "Надвечір’я". А на згадку про цю визначну подію вона сфотографувалася з українським козаком, щоб невмирущий дух рідної нації був завжди з нею.

Автор: Михайло МИХАЙЛИНИН