друкувати


ТОП-5 вакансій для перекладачів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-09-30 03:30:32

Спеціально до Міжнародного дня перекладача, який відзначається 30 вересня, Дослідницький центр Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна склав добірку найбільш привабливих вакансій для перекладачів.

Щомісяця на hh.ua близько 30% пропозицій про роботу публікуються для тих, хто добре знає англійську мову. Найчастіше спеціалістів зі знанням англійської шукають у сфері науки й освіти: це переважно викладачі англійської та перекладачі. На другому місці по популярності – кандидати зі знанням німецької, французької та італійської. Трохи менше вакансій для знавців іспанської та польської мови.

Ми зібрали найбільш привабливі пропозиції роботи.

Компанія ДТЕК оголошує про відкриття вакантної посади перекладача в Донецьку. До його обов’язків буде входити письмовий переклад документації на різноманітну тематику, а також усний переклад нарад і зустрічей співробітників. Щоб отримати посаду, кандидату необхідно мати вищу технічну освіту, досвід роботи від 2-х років, а також навички здійснення письмових і усних перекладів.

В компанію ELYLAND Ltd., що займається розробкою браузерних online-ігор, потрібні перекладачі зі словенської, данської, литовської, нідерландської, шведської, румунської, словацької, португальської, малайської, фінської, норвезької, тайської та навіть індонезійської мови. Пропонована зарплата - від 5600 грн. Кандидат буде займатись перекладом проекту з російської мови на одну з іноземних мов, а також надавати технічну підтримку в грі й на форумі. Перевагою для пошукача послугує захоплення комп’ютерними іграми й хороше знання додаткової мови окрім основної.

Реалізувати мрію багатьох і багатьох - працювати вдома й не з’являтися в офісі - може позаштатний перекладач компанії Експерт Солюшен, за умови, що роботі він буде приділяти 8-9 годин на день. Його зарплата буде варіюватись від 600 до 800$, а основною задачею буде пошук кандидатів у закордонних країнах. Знання англійської мови на вищому рівні й постійний доступ до Інтернету є обов’язковими умовами прийому на цю посаду.

Робота в компанії WizardWriters підійде для перекладачів, які хочуть розвивати свої письменницькі здібності. До обов’язків кандидата буде входити написання есе на різноманітну тематику. Компенсація за письменницьку працю складає від 500 до 1500$ - залежно від навантаження. Кандидату надається гнучкий графік роботи, великий вибір замовлень, а також бонуси для підвищення мотивації. Позиція відкрита в Харкові, але за наявності постійного доступу до Інтернету виконувати роботу можна з будь-якого куточка України.

Перекладачі зі знанням китайської мови без проблем знайдуть собі роботу в Агро-Союзі - компанії, що займається впровадженням передових технологій у сільському господарстві. Кандидат обов’язково повинен мати досвід роботи перекладачем, а також бездоганно володіти китайською та українською мовою. До його обов’язків буде входити усний і письмовий переклад.

Дані були отримані в результаті аналізу бази даних вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу hh.ua у вересні 2013 року.

Джерело: Дзеркало Коломиї