друкувати


Подарунок до Дня міста Коломиї - "Карпати" Коломия - "Сокіл" Угринів - 11:0

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-08-20 09:30:58

Черговий матч чемпіонату області для мешканців Коломиї обіцяв бути багатим на голи. В гості до місцевих Карпат завітав аутсайдер чемпіонату - Сокіл Угринів.

Чесно кажучи, перед матчем хвилювало одне питання: а чи з’явиться Сокіл на матч проти одного з лідерів? За 5 хвилин до старту між юнаками на полі не було видно жодного молодого футболіста з Угринова. Але попри різні побоювання матч розпочався. Вболівальників чекали 4 години футболу..

Вже у перші 10 хвилин матчу Карпати могли декілька разів відкривати рахунок. Проте це вдалося їм на 13-ому оберті годинника. Томчук подав у штрафний майданчик, а Мотель ногою відправив м’яч у дальній від воротаря кут. 1-0 - саме з таким рахунком команди пішли в роздягальні. А вже після 10 хвилин другого тайму табло стадіону показувало 3-0. Голами відзначились Гайдичук та Терещенко. А на 59 хвилині Назар Томчук реалізував свій черговий момент й забив свій 19 гол у чемпіонаті. У підсумку 4-0 - такі цифри показувало табло після матчу юнаків.

 

Карпати Коломия (U-18) 4-0 Сокіл Угринів (U-18)

Голи: Мотель 13', Терещенко 45', Гайдичук 49', Томчук 59'

Карпати Коломия (U-18): Межерицький, Крижанівський, Мельник (Череп), Мотель, Трушко (Рутковський), Скрипкар, Гайдичук (Лесюк), Тис (Півень), Терещенко (Крив'юк), Андрусяк (Левандович), Томчук

Попередження: Томчук, Трушко

У матчі дорослих команд тренер Карпат Василь Блясецький отримав можливість спробувати на суперникові нову схему (1-3-4-2) з Ципердюком та Веприком у центрі поля та єдиним центральним оборонцем Кавінським, якому на допомогу при потребі міг прийти Михайлів. Такий вибір можна пояснити перебором жовтих карток у Сергія Срібного і «сильною» атакою суперника, який у попередньому турі забив свій перший гол у сезоні. Щодо матчу, то судячи з рахунку все стає зрозумілим. Спостерігаючи за забитими м’ячами в матчі, глядачі могли вибрати найкрасивіший гол чи комбінацію. Комусь сподобався гол Романа Гаврилюка, який лівою ногою по дузі відправив м’яч в дев’ятку, комусь гол Олега Веприка, який вже правою зі штрафного поклав м’яч у ту саму точку, що й Гаврилюк, чи можливо другий гол Попадюка, який майстерно перекинув воротаря Сокола. Раділи вболівальники й від голів новачків Карпат - Антона Луцика та Романа Москалика. Могли й Карпати забити більше, якби всі реалізували свої моменти.

Сокіл також міг забити. На початку матчу гравець Сокола пробив трохи вище воріт Кисилиці. Це й був єдиний небезпечний момент команди з Угринова. 11:0 - коломийські футболісти роблять подарунок фанатам до дня міста, а суперники отримали порцію оплесків на стадіоні "Юність" за те, що незважаючи на поразки, беруть участь у кожному матчі чемпіонату області.

 

Карпати Коломия 11:0 Сокіл Угринів

Голи: Луцик 10', 64', Веретко 14', Гаврилюк 18', Веприк 20', 43', Родевич 29', Михайлів 45', Попадюк 59', 65', Москалик 86'

"Карпати" Коломия: Кисилиця (Тріщук), Огаль, Кавінський, Гаврилюк, Михайлів, Веприк (Пислар), Ткачук (Москалик), Ципердюк, Веретко, Луцик, Родевич (Попадюк)

"Сокіл" Угринів: Качур, Сорока, Лапчук (22хв. Яків’як), Коваль, Данищук, Дьяконов, Слободян, Монастирський (16хв. Маланюк), Губар, Петрів, Птіцин.

Арбітр матчу: Дем’янчук Тарас (м. Івано-Франківськ)

Асистенти арбітра: Загнибіда Ігор (м. Івано-Франківськ), Дяченко Микола (Калуський р-н)

Резервний арбітр: Василь Коліжак (Тисменицький район)

Інспектор: Фреїк Ілля Михайлович (м. Івано-Франківськ)

Джерело: sport.if.ua