друкувати


Відзначили у Коломиї День молоді

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-07-02 01:00:54

Традиційно в останню неділю червня в Україні відзначають день молоді. В Коломиї, 30 червня 2013 року, організовано та проведено ряд наступних заходів, а саме :

- на тенісних кортах ДЮСШ СТ "Україна" проходив відкритий чемпіонат міста з великого тенісу, в якому прийняло участь 57 учасників зі Лювову, Косова, Чернівців, Івано-Франківська, Коломиї. Змагання тривали 2 дні та відбувалися в одиночному та парному розрядах. Перше місце в одиночному розряді даного турніру здобув Білак Михайло. В парному розряді перше місце здобули Ігор Білоскурський та Олег Дайнека. Переможці даного турніру нагороджені кубками та почесними грамотами від організаторів змагань.

- в приміщенні танцювального майданчика "Клітка", який знаходиться в парку ім.К.Трильовського з нагоди Дня молоді був проведений турнір з шахів . Перемогу в турнірі здобув коломиянин Любомир Данчук.

- на сцені парку імені К.Трильовського свято Дня молоді урочисто відкрив оркестр джазової музики "Big Band". Веселили жителів міста своїм гумором дві команди КВН "Шалені" та "І.Д.І.О.Т.". Відбулось урочисте вручення грамот міського голови активістам міста Коломиї. Для всіх коломиян та гостей міста відбувся урочистий концерт за участю кращих виконавців та колективів міста. Свято День молоді в Коломиї завершили гумористи від команди КВК "Західний гай".

Джерело: Відділ у справах молоді та спорту Коломийської міської ради