друкувати


Абітурієнти шукають в інтернеті таблетки для іспитів і як підробити результати ЗНО

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-06-26 11:30:22

Українські користувачі з початку року поставили Яндексу понад півмільйона запитів про екзамени і зовнішнє незалежнє оцінювання (ЗНО). При цьому найбільший сплеск інтересу до теми зовнішнього тестування був помічений в червні, свідчать дані пошуку Яндекс.

Якщо перед офіційним стартом ЗНО одним з найпопулярніших запитів був "онлайн тестування зно", то в самий розпал оцінювання його обігнали "таблиця переводу балів зно" і "як дізнатися про результати зно". Крім того, серед популярних питань про ЗНО - "як здати зно якщо нічого не знаєш".

В цілому користувачі найчастіше шукали про ЗНО: "онлайн-тести і підготовка до іспиту", "персональна сторінка учасника", "реєстрація на іспит", "відповіді", "результати".

Що стосується предметів, то найчастіше випускники робили запити про українську мову і літературу. Зокрема шукали "список літератури на зно 2013 з української літератури", "відповіді на зно з української мови" та "шпори укрмова зно 2013". На другому і третьому місці - хімія і біологія відповідно.

Крім ЗНО, школярі та студенти цікавилися й іншими іспитами. Серед таких запитів: "як підготуватися до іспиту за рік" та "як вивчити все до іспиту за ніч".

Також вони шукали в інтернеті шпаргалки і поради по списуванню: "у мене завтра зно як можна заховать шпоргалки щоб їх не побачили вчителя". Крім того, багато студентів молилися і виконували обряди - "якому святому молитися про успішну здачу іспитів?".

Серед інших цікавих питань, які студенти задавали пошуковику: "результат зно як підробити", "чому єді можна списати а зно ні", "як вивчити історію україни на зно якщо взагалі нічого не розумієш?", "що потрібно з'їсти перед іспитом", "символи, які приносять удачу на іспиті", "зно в маріуполі будуть обшукувати шпаргалки", "заговори на списування на іспиті", "які екзамени треба здавати на професію керуючого персоналом", "як позбутися страху перед іспитом", "іспит проспала", "таблетки для підготовки до іспитів", "як обматюкати людину, яка здає іспит?", "ймовірність здачі іспиту", "як дізнатися який квиток попадеться на іспиті", "пісня про невдалий іспит", "мантра для іспиту".

Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/abituriyenti-shukayut-v-interneti-zagovori-na-spisuvannya-i-yak-pidrobiti-rezultati-zno-299900.html

Джерело: ТСН