друкувати


Батьки віддають власних дітей у руки педофілів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-06-04 01:30:18

В Україні набирає популярності жорстокий бізнес - горе батьки готові виставляти на торги тіла власних дітей.

Як працює цей ганебний бізнес в нашій країні, та де сотні тисяч збоченців купляють неповнолітніх дітей для сексуального розбещення?

За словами керівника громадської організації по боротьбі з педофілії Андрія Лапшука, збоченці розшукують дітей у соціальних мережах

"В Контакте, все це відбувається через інтернет, зараз потрібно враховувати. Там і батьки можуть листуватися від імені дитини, як завгодно це може відбуватися", - зауважив Андрій.

Він вже кілька років полює на педофілів, та останнім часом, роботи у мисливця за педофілами побільшало втричі. Неблагонадійні батьки, все частіше виставляють на торги своїх дітей.

"Ідея не нова, просто з'явилася потреба така, більш яскрава, аніж коли-небудь була взагалі. Для педофілів це просто клондайк", - сказав Андрій.

Він запевняє, будь-який збоченець може замовити дитину з доставкою прямо додому. В соціальних мережах, створені цілі інтернет-спільноти з продажу дітей для сексуального розбещення, що маскуються під прикриттям магазинів дитячого одягу.

Журналісти перевірили, чи так це. Задали в пошуку "дитяча мода". Побачене просто шокувало.

На фото та відео малеча по 10 років в сексуально-розкутих позах - рай для збоченців. Будь-хто бажаючий може виставити на продаж свій живий товар. Програма "Гроші" провела шокуючий експеримент - виставила на продаж 13-річну Юлю та почала торги, аби викрити збоченця.

Вже за якихось дві години - більше ніж 10 пропозицій, педофіли цікавляться скільки ж хочемо за свій товар. Виставили ціну в $ 200 та наважилися на зустріч.

О пів на першу ночі, центр міста, на нас чекала елітна чорна автівка за кермом, на перший погляд пристойний чолов'яга насправді ж - любитель маленьких діток.

Дорогою до місця розпусти, безцеремонно уточнили перелік послуг

- А можете мені точно сказати, чим ви будете займатися?

- Ну, м***т, класика. Подобається анальний", - почав перелік збоченець.

Клієнт також не приховав той факт, що замовляє дітей не вперше.

Цікаво, те, що цей солідний чоловік на елітному авто працює помічником депутата у Верховній Раді.

Хто ж взяв на роботу збоченця малолітніх, та чи відомо самому депутату про забавки водія? Та на це питання, відповіді не отримали, педофіл змінює тему.

Вже перед виходом з автівки водій збоченець пояснює, як треба себе поводити, аби не викликати підозри

"Ви йдіть, там дзвінок, скажіть: "нижня". Візьмете простирадло і рушник. Я зараз зайду", - сказав педофіл.

Та зайти в сауну збоченцю вже не дала наша знімальна група.

Побачивши на горизонті камери, наляканий збоченець щосили натиснув на газ та втік. Журналістам не вдалося його затримати.

Джерело: ТСН