друкувати


"Вдячні лапи" отримали допомогу

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-05-06 04:00:02

Волонтерська група допомоги безпритульним тваринам "Вдячні лапи" вже декілька років опікується собаками та котами, які живуть на вулицях Коломиї. За час діяльності "Вдячних лап" десятки, а то і сотні тварин знайшли собі добрих господарів та отримали шанс на гарне майбутнє.

Завдяки завзятості декількох найактивніших волонтерів вдається допомогти багатьом тваринам. Турботливі руки і добрі серця активістів "Вдячних лап" підбирають, купають, лікують, доглядають за котами і собаками.

Волонтерська група діє виключно на добровільні внески небайдужих коломиян. За кожною використаною копійкою ведеться суворий контроль з боку засновниці та головної сподвижниці волонтерського руху Ірини Германюк.

Регулярно допомагають коштами декілька доброчинців, які в такий спосіб долучаються до діяльності "Вдячних лап". Цього разу Ірина Германюк хоче подякувати старому знайомому волонтерської групи та хорошому помічнику у важкій справі п. Русланові, директорові "НТВ" Склярня та його другові Василеві Довганюку, директору БФ "Діти Милосердя" за значний внесок у сумі 1000 грн. Ці кошти будуть направлені на медикаменти та на лікування чотириногих підопічних.

Автор: Оксана РИЖУК