друкувати


Прикарпаття готується до передвеликодньої толоки

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-04-15 02:45:03

До 4 травня в області триватиме традиційний передвеликодній місячник з благоустрою території в межах Всеукраїнської акції "За чисте довкілля".

20 квітня передвеликодня толока пройде у всіх містах, селах і селищах Прикарпаття.

Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка, заплановано "привести до належного санітарного стану" усі населені пункти, парки, сквери, узбіччя доріг. До цієї роботи з "великого прибирання" будуть залучені територіальні підрозділи органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, установи, організації, "усі хто за, а не проти чистого довкілля".

Вийти у наступну суботу на "генеральне прибирання" рекомендують і членам громадських організацій та партійних об’єднань.

Довідково

За підсумками 2012 року переможцями обласного конкурсу благоустрою території серед міст стала Коломия, друге місце посів Калуш, третє - Снятин. Через неналежну підготовку не визначили переможця серед селищ. Друге місце "присудили" Богородчанам, третє - Верховині. В конкурсі серед сіл перемогу виборов Нижній Вербіж Коломийського району, друге місце здобула Верхня Липиця Рогатинського району, третє - Мала Тур’я Долинського району.

Обласна влада відзначила позитивну роботу з благоустрою міста Яремча та сіл Олеша Тлумацького району, Вербівці - Городенківського, Козина -Тисменицького районів. На відзначення переможців конкурсу передбачили 225 тис грн.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА