друкувати


Британські вчені: чоловіки більш щасливі, ніж жінки

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-04-09 09:30:53

Британські дослідники з'ясували, що чоловіки в багатьох аспектах сучасного життя відчувають більше задоволення, ніж жінки. Результати дослідження, проведеного організацією Benenden Health серед підданих Великої Британії, показали, що у 7 параметрах з 12 чоловіки демонструють більш високий "рівень щастя".

До цих категорій належать рівень зарплати, перспектива кар'єрного росту, вага тіла, зовнішність, відношення інших людей, загальна фінансова ситуація, гарантія зайнятості.

У свою чергу, жінки більш щасливі, ніж протилежна стать, якщо йдеться про любов, родину, інтимне життя, здоров'ї та місце проживання.

Крім того, як зрозуміло з результатів дослідження, у середньому доросле населення Великої Британії оцінює рівень задоволення життям на 64%.

"Беручи до уваги песимістичні економічні прогнози, фінансову кризу, від якої всі страждають, і сумну погоду, приємно виявити, що по великому рахунку настрої у Великій Британії здаються більш позитивними...", - відзначив дослідник з Benenden Health Пол Кінан.

Джерело: Освітній портал