друкувати


Армія запрошує!

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-04-01 03:45:12

Міністерство оборони України виступає на ринку праці нашої держави потужним гравцем. Про це йшлося під час семінару, присвяченого набору на контрактну військову службу, який відбувся в Івано-Франківському міському центрі зайнятості.

Переваг у військовій службі за контрактом чимало, - зазначив Івано-Франківський міський військовий комісар підполковник Ігор Сорокопуд. - Найперше - це офіційне працевлаштування, порівняно висока офіційна зарплата . Для тих, хто служить у високомобільних військах та військово-морських силах, вже з перших місяців грошове утримання складає близько трьох тисяч гривень. Також держава гарантує серйозний соціальний захист військовослужбовцям та членам їхніх сімей.

За словами директора центру зайнятості Ганни Бандури, серед тих, хто шукає роботу, є багато охочих опанувати військові професії.

На обліку у міському центрі зайнятості Івано-Франківська дуже багато безробітних чоловіків - якраз цього віку, придатного для військової служби. Ми пояснюємо їм, що військовослужбовець - це професія, яка має свої особливості і свої переваги, - зазначила вона.

За більш детальною інформацією про прийом на контрактну службу можна звернутись до найближчого військового комісаріату, або прочитати на офіційному Інтернет-сайті Міністерства оборони України.

Автор: Підполковник Тарас ГРЕНЬ
Джерело: Західний регіональний медіа-центр МО України