друкувати


Жінки зраджують, коли незадоволені якістю стосунків

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-03-25 04:30:06

Американські дослідники провели масштабний аналіз порушення шлюбних обіцянок в парах.

У ньому взяли участь 506 чоловіків і 412 жінок, які перебувають в моногамних сексуальних відносинах тривалістю від 3 місяців до 43 років. Вчені хотіли дізнатися, які причини підштовхують до подружньої невірності.

Дослідники зазначають, що сексуальна нудьга у стабільних відносинах настає через два роки.

Жінки вдаються до зрад через незадоволеність якістю стосунків, особисті характеристики партнера, сумнів у сексуальній сумісності із своїм чоловіком. Також жінки зраджують чоловіків, якщо залежать від них матеріально, тому самостверджуються вони за рахунок коханця. А якщо жінка може вирішити фінансові проблеми самостійно, то вона піде від такого чоловіка.

Зв'язок на стороні для чоловіків - це сексуальна пригода, допінг. А щоб задовольнити чоловіка у шлюбі, секс має бути максимально різноманітним. Представники сильної статі, які не впевнені у своїх силах, чомусь зраджують дуже охоче. Підозра в імпотенції збільшує ризик чоловічої зради на 6%.

Загалом до сексу із іншими жінками чоловіка може підштовхнути складна економічна обстановка і особиста фінансова криза. Вчені вважають, що така реакція цілком логічна. Чоловік підсвідомо прагне до репродукції, а в критичній ситуації він схильний до дій, які збільшують його шанси увічнити свої гени.

Джерело: ТСН