друкувати


Міліція налагоджує стосунки з населенням

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-03-19 01:30:49

На Коломийщині дільничні інспектори міліції продовжують проводити заходи, пов’язані з відвідуванням помешкань громадян. Метою операції є налагодження партнерських стосунків між міліцією та населенням щодо профілактики правопорушень, посилення авторитету міліції серед населення.

Щодня дільничні інспектори міліції Коломийського міськвідділу здійснюють обходи вулиць. Під час обходу помешкань правоохоронці проводять роз’яснювальну роботу щодо попередження та запобігання квартирних, кишенькових крадіжок та шахрайств. А також проводять індивідуально-попереджувальну роботу з особами, схильними до вчинення насильства в сім’ї. Проводять профілактику кримінальних та адміністративних правопорушень відносно одиноких осіб похилого віку та вчинених неповнолітніми, батьки яких ведуть антисоціальний спосіб життя, працюють за кордоном тощо. Особлива увага приділяється профілактиці пияцтва та наркоманії.

Минулого тижня дільничні інспектори міліції розкрили крадіжку велосипеда. Як, встановлено у місцевого мешканця з господарства викрали велосипед його приятелі віком 32 та 34 – роки, які гостювали у нього. Засіб пересування вони продали за 100 гривень, а вилучені гроші чоловіки витратили на спиртне.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Джерело: Коломийський МВ УМВС в Івано-Франківській області