друкувати


Каналізаційні колодязі Медколеджу загрожують електропостачанню ЦМКЛ?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-03-07 11:45:40

Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня опинилась у заручниках Івано-Франківського медичного коледжу. Про це повідомив під час нещодавньої оперативної наради у міського голови обласного центру Прикарпаття директор Івано-Франківського району електромереж Володимир Поліш.

З його слів, йдеться про нормальне електропостачання лікарні, яке опинилось під загрозою через проведення з ініціативи керівництва коледжу робіт з прокладання каналізації.

"Медичний коледж кладе каналізаційні колодязі, - зазначив пан Поліш, - і пошкодив кабельну лінію. Ми кажемо: що ви робите? А вони не реагують. Звідти живиться Центральна міська клінічна лікарня".

Розібратись у ситуації Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус доручив керівництву муніципальної інспекції з благоустрою та міської міліції, а як додатковий аргумент порадив залучити також органи прокуратури. В свою чергу його заступник - директор департаменту житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку міськвиконкому Микола Саєвич зауважив, що стосовно винуватців пошкодження електролінії вже було складено адмінпротокол.

Автор: Сергій БІЛИЙ