друкувати


Через впертість адміністрації арматурного заводу страждають Опришівці та психлікарня

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-02-28 11:30:00

Нещодавнє знеструмлення села Опришівці Івано-Франківської міськради яскраво продемонструвало, як ціле село може бути заручником свавілля керівництва одного підприємства.

Йдеться, зокрема, про Івано-Франківський арматурний завод. Днями його адміністрація відмовилася допустити на свою територію ремонтну бригаду Івано-Франківського району електромереж, яка мала на меті усунути пошкодження кабельної лінії, що живить село Опришівці та розташовану там психоневрологічну лікарню. Як стверджує директор РЕМу Володимир Поліш, це вже далеко не перший випадок, коли керівництво заводу заважає енергетикам виконувати їх службові обов’язки.

"Ця тягина триває вже близько восьми років", - зазначив пан Поліш.

Обурений вказаною обставиною Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус доручив своєму заступнику з економічних питань Любомиру Слободяну обговорити це питання та знайти вирішення проблеми на тристоронній зустрічі за участю представників заводу та керівництва РЕМу.

"Не мають бути заручниками мешканці, а тим більше лікарня. - висловив своє бачення проблеми мер, - Я розумію, що вони на своїй території, але коли така ситуація нештатна трапляється, не має бути ніяких там: бити в груди і розказувати, що я тут власник, а ти, що хочеш, - те й роби… Такі речі неприпустимі. В іншому випадку будемо звертатися у прокуратуру - хай прокуратура тисне на них".

Автор: Сергій БІЛИЙ