друкувати


Eкстрим по-коломийськи-2

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-02-22 09:30:08

Те, що про пішоходів у Коломиї влада майже не думає, подиву вже ні в кого не викликає.

Нещодавно по вулиці Січових Стрільців стався нещасний випадок. Чоловік, переходячи "дерев’яний тунель", що знаходиться недалеко від автобусної зупинки поблизу Площі Героїв, впав і травмувався.

Та й як тут не впасти… Дерев’яні дошки поверх асфальту поламані і вкриті льодом. Якщо на тротуарах ще де-не-де є пісок, то тут хіба з-під коліс автомобілів летять бризки води і відразу ж замерзають. Низько збитий дашок тимчасового захисту від будівельних робіт, яких там ніхто не проводить, робить прохід темним навіть удень, а якщо ще й згадати, що конструкція не така вже й стійка, то я би сказала, що така споруда просто катастрофічно небезпечна для життя людей!

І так думаю не лише я. Поки ми фотографували "тунель", чимало люду, оминаючи дерев’яну пастку, йшли проїжджою частиною.

Вибирати коломийцям не доводиться. Люди або ризикують травмуватись в "дерев’яному тунелі", або ж потрапити під колеса авто…

До редакції тижневика "Коломийські ВІСТИ" звернувся читач часопису з проханням перевірити законність встановлення паркану по вулиці Січових Стрільців. Ми надіслали інформаційні запити на ім’я міського голови, тож уже в наступному числі читайте докладну інформацію, хто ж "стоїть" за тим парканом, на основі чого його там встановили і хто має відповідати у разі нещасного випадку.