друкувати


Начальник ДАІ Прикарпаття показав нові знаки

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-02-21 02:30:21

 

Начальник управління Державтоінспекції УМВС України в Івано-Франківській області майор міліції Ярослав Ковальчук провів прес-конференцію на тему: «ДАІ працює для людей».
Під час зустрічі із журналістами центральних та обласних засобів масової інформації керівник прикарпатської ДАІ наголосив, що найважливішим питанням діяльності Державтоінспекції є забезпечення безпечного переїзду дорогами області. Для цього здійснюються профілактичні відпрацювання проблемних територій, спрямовуються зусилля на виявлення в процесі дорожнього руху водіїв, які легковажно ставляться до Правил дорожнього руху.

Начальник управління Державтоінспекції УМВС України в Івано-Франківській області майор міліції Ярослав Ковальчук провів прес-конференцію на тему: "ДАІ працює для людей". Під час зустрічі із журналістами центральних та обласних засобів масової інформації керівник прикарпатської ДАІ наголосив, що найважливішим питанням діяльності Державтоінспекції є забезпечення безпечного переїзду дорогами області. Для цього здійснюються профілактичні відпрацювання проблемних територій, спрямовуються зусилля на виявлення в процесі дорожнього руху водіїв, які легковажно ставляться до Правил дорожнього руху.

Джерело: НТК