друкувати


Карпати (Яремче) знову припиняють своє існування?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-02-04 09:30:49

Одна із найтитулованіших аматорських команд останнього двадцятиріччя на Івано-Франківщині яремчанські "Карпати", які в 2012 році стали чемпіонами області та володарями Суперкубка області, може не вийти на старт нового футбольного сезону.

Якщо наприкінці 2012 року навіть окремі керівники "Карпат" в своїх численних інтерв'ю не могли чітко відповісти на питання подальшої долі клубу, то вже зараз, схоже, ситуація стала прояснюватись...

Скоріше за все яремчасньку команду ми не побачимо в новому сезоні, як учасника обласної першої ліги Прикарпаття. За неофіційною інформацією, найгірші припущення щодо подальшої долі "Карпат" виявились реальністю і яремчанська команда близька до того, щоб припинити своє існування.

Жаль, звичайно, якщо так і справді станеться. Нагадаємо, що "Карпати", які чотири рази поспіль в 2007, 2008, 2009, 2010 роках вигравали кубок області, а в 2010 році завоювали кубок аматорів України, на початку 2011 року вже припиняли своє існування.

Тоді, після річної паузи "курортники" повернулись в чемпіонат Івано-Франківської області та одразу здобули золоті медалі. Побачимо, як буде цього разу.

Джерело: Футбол Галичини