друкувати


Івано-франківське "АТП-0928" критикували за… Різдво

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-01-10 02:30:04

Івано-франківський комунальний сміттєперевізник "АТП-0928" "сачканув" від вивозу сміття в період Різдвяних свят, - вважають керівники міста.

Про це йшлося під час нещодавньої оперативної наради в міськвиконкомі.

"Я думаю, - зазначив заступник Івано-Франківського міського голови – директор департаменту житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку Микола Саєвич, - що "АТП-0928" недопрацьовує. Або замало машин на маршруті. На контейнерних майданчиках сміття так, ніби 3 дні не вивозили…"

В свою чергу перший заступник Івано-Франківського міського голови Зіновій Фітель конкретизував, що 6 січня сміття, зокрема, не вивозилось з території колишнього ЖЕО-1, а саме: з вулиці Вовчинецької, Стуса, Богдана Хмельницького; 7 січня - з вулиць Івасюка, Молодіжної, Хоткевича.

Зі слів пана Фітеля, керівництво "АТП-0928" мотивує недоліки у різдвяному вивезенні сміття ожеледицею на дорозі, яка веде до полігону твердих побутових відходів. Проте пан Саєвич в цю причину не вірить. З його слів, він проаналізував статистику вивозу сміття на Різдво і дійшов висновку, що інші перевізники вивозили тверді побутові відходи без проблем. На думку головного комунальника міста, керівництво "АТП-0928" просто випустило на маршрут замало машин.

Виправдовуючись, заступник директора підприємства Михайло Яцків зазначив, що в період свят машини перевізника працювали до 21-ї години.

Автор: Сергій БІЛИЙ