друкувати


В.Анушкевичус: Через амбіції депутатів страждають люди

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-12-26 05:30:56

Міський голова Віктор Анушкевичус вважає, що виконком сьогодні не відбувся через амбіції "Свободи" та "Фронту змін". Про це він щойно сказав журналісту "Репортера".

Мер пов’язує це з тим, що вони ображені на нього за те, що 18 грудня на сесії міської ради він переніс питання звіту виконкому та обрання секретаря міської ради на 29 грудня.

"Згідно з регламентом звіт виконкому має відбуватися у законний спосіб, - сказав він. - Щоб члени виконкому мали можливість підготуватися місяць. Тому я закрив тоді пленарне засідання і переніс сесію на 29 грудня. Але, мабуть, амбіції декого захлиснули і вони вирішили в такий спосіб продемонструвати свою владу та показати, що вони впливають на процес".

За словами Віктора Анушкевичуса, в такий спосіб впливати на процес неправильно. Адже тільки по питаннях свідоцтв на право власності сьогодні постраждало 200 людей. З нового року їм доведеться оформляти документи по новій процедурі. Але й це ще не кінець. Бо на виконком мав бути винесений бюджет 2013 року…

"Якщо ти вимагаєш мого звіту, бо я тобі підзвітний і підконтрольний, то дай мені час підготуватися, - підсумував міський голова. - Не можна казати йди завтра і звітуй, бо ми так сказали. Амбіції політиків не мають шкодити інтересам людей. Вони можуть боротися з Анушкевичусом, виконкомом чи окремими персонажами, але заручниками не мають бути люди. А сьогодні, на жаль, це відбулося завдяки керівництву "Свободи" і "Фронту змін".

Джерело: Газета «Репортер»