друкувати


Українська міліція підготувала перший взвод жінок-охоронців

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-12-19 02:30:15

Українська міліція підготувала перший взвод жінок-охоронців. Дівчата-охоронці ще не встигли пройти повний курс підготовки, а їх уже розібрали: одні охороняють дітей, інші бізнес-вумен, треті взагалі чоловіків. Ці жінки й бандита на бігу зупинять, і нападника з ніг зіб'ють, і з пістолета в десятку влучать, а якщо вона охороняє жінку, то може постійно із нею бути — навіть у вбиральні, - йдеться у сюжеті ТСН.

Особистий охоронець Людмила Хомич каже, жінка-тілоохоронець є менш помітною. Тому що коли вона йде з жінкою чи дитиною, це ж не обов'язково охоронець, це може бути подруга, секретар з роботи або няня дитини.

Цікаво, що при тренуваннях у дівчат-охоронців такі ж навантаження як і чоловіків: лише одна розминка триває хвилин 30. Тренер спецпідрозділу "Титан" Василь Бочкор розповідає про переваги жінок як охоронців. Зауважує, що дівчата по своїй суті вони більш зібрані і більш дисципліновані. Тренер у підлеглих вірить: "Не підведуть, сто відсотків!".

У деяких жінок уже є сім‘я, діти, а вони вчаться такому екзотичному фаху, проте зізнаються, що під час сімейних сварок чоловіків не б'ють. У "Титані" це перший взвод жінок-особистих охоронців. Але якщо попит зростатиме - обіцяють, що підготують іще, адже вибирати є з кого, мовляв, українкам не звикати гамселити своїх непутящих чоловіків.