друкувати


Вибори секретаря Івано-Франківської міськради знову переносять?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-12-18 03:30:04

Ще на минулому засіданні сесії міської ради, яка відбулася 29 листопада, планували обрати секретаря міської ради. Проте не вдалося.

Причина - депутати-свободівці ніяк не змогли узгодити кандидатуру заступника директора ЄРЦ Миколи Вітенка з міським головою Віктором Анушкевичусом.

Тоді вони перенесли питання на тиждень. А потім перенесли знову. Обіцяли, що вже нарешті сьогодні, 18 грудня, сесія міської ради матиме секретаря в особі Вітенка… Учора про це навіть на прес-конференції сказав народний депутат України Руслан Марцінків.

Як дізнався «Репортер» Віктор Анушкевичус сьогодні повідомив депутатам про те, що цього не зробить. Причини не пояснив.

Ми розуміємо, що причин може бути кілька. Перша – учора Микола Вітенко добряче попсував нервів членам виконкому. Міський голова аж змушений був зробити йому зауваження. Мовляв, як він собі дозволяє у такому молодому віці, так зухвало спілкуватися із заступниками міського голови, які вдвічі від нього старші.

А от другою причиною може стати те, що вчора Руслан Марцінків стрибнув через міського голову. А такі речі Віктору Анушкевичусу ніколи не подобалися.

Через кілька годин сесія завершиться. Чи вдасться до того часу свободівцям переконати міського голову і таки внести кандидатуру Миколи Вітенка – побачимо.

Джерело: Газета «Репортер»