друкувати


Працівники внутрішньої безпеки податкової служби Прикарпаття провели 91 службове розслідування

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-12-18 11:30:14

Відділ внутрішньої безпеки при ДПС в Івано-Франківській області впродовж 11 місяців п.р. направив керівникам податкових органів 29 подань про усунення виявлених фактів правопорушень та провів 408 профілактичних заходи.

Проведено 91 службове розслідування та перевірки, за результатами яких до дисциплінарної та матеріальної відповідальності притягнуто 13 працівників податкової служби, в тому числі 4-х звільнено.

За матеріалами відділу правоохоронні органи порушили дві кримінальні справи відносно працівників податкової служби. Також, за результатами проведених розслідувань працівники внутрішньої безпеки склали три адміністративні протоколи про порушення вимог Закону України "Про засади запобігання протидії корупції", як наслідок трьох працівників притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.

Крім цього, працівники внутрішньої безпеки за отриманою інформацією провели 12 перевірок щодо порушення податкового законодавства, за результатами яких донарахували до бюджету 15 млн грн, а також попередили незаконне відшкодування 472 тис.грн податку на додану вартість та забезпечили стягнення до бюджету 2 млн грн коштів.

За матеріалами Відділу внутрішньої безпеки при ДПС в Івано-Франківській області