друкувати


Особовий склад обласного військкомату скоротять вже з 1 січня

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-12-06 12:30:05

З 1 січня Івано-Франківський обласний військкомат отримає новий штатний розпис, в якому штатних посад буде менше, ніж станом несьогоднішній день.

Про це "Коломия ВЕБ Порталу" розповів начальник Івано-Франківського гарнізону – обласний військовий комісар полковник Ігор Павлюк.

З його слів, Збройні сили Україні сьогодні переживають черговий етап реформування. На даному етапі "реформування" означає скорочення, і це скорочення торкнеться усіх військових структур, в тому числі системи військкоматів. Першою ластівкою стане обласний військкомат, в якому скорочення особового складу відбудеться вже у січні, за ним дійде черга до райвійськкоматів та інших військових організмів.

На працівників, яких скоротять, очікує біржа праці, хоча не всіх. Декому, як стверджує пан Павлюк, знайдеться місце на підприємствах, в організаціях і установах, а когось переведуть до інших військових структур. Так, наприклад,усі військовослужбовці військкомату, які потраплять під скорочення, будуть переведені для подальшого проходження служби в інші військові частини. На цивільних – чекає біржа праці.

Автор: Сергій БІЛИЙ