друкувати


Олександр Доній вперше після передвиборчих перегонів зустрівся зі своїм електоратом

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-11-28 04:30:04

Новообраний депутат Верховної Ради України Олександр Доній вперше після передвиборчих перегонів зустрівся зі своїм електоратом. Він подякував за кожен голос, який віддали за нього коломияни та поділився планами на майбутнє.

17 грудня розпочне свою роботу Верховна Рада України сьомого скликання. Серед новообраних депутатів і Олександр Доній. Нагадаємо, самовисуванець набрав майже 44% голосів виборців 88-го виборчого округу з центром у Коломиї. І хоча після перегонів минув місяць, депутат все ж поділився з коломиянами враженнями від них. Зокрема, Олесь Доній назвав ці вибори найбруднішими за всю історію.

Олександр Доній зазначив, що відчував підтримку своїх друзів та просто небайдужих людей. Адже протягом передвиборчої кампанії у Коломию на його підтримку приїжджали митці, літератори, письменники, Герої України, музиканти та співаки.

У приміщенні драмтеатру не було жодного вільного місця. Були тут представники влади, духовенства, культурних та наукових сфер. Олександр Доній зазначив, що регулярно відвідуватиме Коломию та звітуватиме перед виборцями.

Джерело: НТК