друкувати


Івано-Франківську обласну раду повністю укомплектують у лютому 2013

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-11-28 02:30:17

Як відомо, восьмеро депутатів Івано-Франківської обласної ради стали нардепами. Тепер до нашої ради має прийти вісім нових облич. На питання, коли ми дізнаємося імена нових депутатів, на сьогоднішній прес-конференції відповідав голова облради Василь Скрипничук.

"Учора у нас відбулася зустріч з головою ТВК і він запропонував, що не далі, як 3 грудня, відбудеться засідання комісії, яка і прийме рішення про заміщення депутатів замість вибулих", - зазначив він.

У трьох округах, де по мажоритарні в облраду пройшли вже майже нардепи Олександр Сич (округ №43, Івано-Франківськ), Юрій Дерев’янко (округ №25, Надірнянщина) та Василь Гладій (округ №36 Снятинщина) комісія призначить вибори. За словами Скрипничука, орієнтовно на кінець січня. Такого значного терміну потребує процедура.

Місця депутатів, які потрапили в обласну раду по списках партій, мають посісти наступні у цих списках. "Але ще точно не відомо, хто стане депутатом, - зазначив Скрипничук, бо особа, наступна у списку, має право відмовитися. Скажу про список "Свободи" - у нас зараз наступними є Ігор Середюк з Надвірної і Сергій Федорців – він нині завідує юридичним відділом в апараті облради. Щодо кандидатур інших партій, то поки що інформації по них і мене немає".

Джерело: Газета «Репортер»