друкувати


На "Пульс податкової" надійшло 21 звернення жителів Івано-Франківщини

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-11-13 01:30:49

З початку запровадження одного із новітніх податкових сервісів ДПС України – "Пульсу податкової" з Івано-Франківської області надійшло 21 звернення від 13 заявників області.

У загальній кількості звернень найбільшу питому вагу займають питання недоліків в організації роботи органів ДПС області – 9 або 43%. Крім того, піднімалися питання подання звітності в електронному вигляді, реєстрації податкових накладних та ін. Усі звернення уважно розглянуто працівниками податкової та оперативно вирішено поставлені заявниками питання. Двоє громадян за результатами розгляду їх звернень висловили подяку податківцям за співпрацю та розуміння.

Найбільше заяв надійшло від заявників м. Івано-Франківська – 7 або 33%. Також на "Пульс податкової" звертались платники податків Коломийського, Косівського, Калуського, Галицького та Надвірнянського районів.

Нагадаємо, що "Пульс податкової" – це пряма телефонна лінія ДПС України (044-284-00-07), яка працює в режимі call-back, куди можна зателефонувати у випадку проявів протиправних та корупційних дій працівників органів державної податкової служби. Податкова служба негайно – в одно, двох – денний термін реагує на такі дзвінки та бере на себе зобов’язання надати звіт заявнику про вжиті заходи.

Джерело: ДПС в Івано-Франківській області