друкувати


Що важливіше: школа чи батьки?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-11-07 10:30:33

Довкола того, як правильно займатися дітьми, у США тривають суперечки. Учені встановили, що дитина в середньому проводить у школі близько 15% свого часу.

Звичайно, не можна у жодному випадку применшувати важливість відвідання занять для загального розвитку дитини, але група вчених з Державного університету Північної Кароліни та університету Каліфорнія-Ірвінг (США) заявила про те, що важливішим для розвитку дитини є спілкування і контакт з батьками. Запорукою нормального розвитку дитини є перевірка домашнього завдання, відвідання шкільних заходів.

Друге дослідження показало, що той результат, до якого може призвести робота з дітьми вдома, майже неможливо досягти з застосуванням величезних зусиль, як з боку учнів, так і вчителів. Третє дослідження продемонструвало, що для отримання потрібного результату в школах доведеться збільшити витрати на одного учня майже на 1000 доларів, що маловірогідно в сучасних економічних умовах.

Також вчені розвіяли міф про те, що для нормального розвитку дитини необхідно викидати величезні кошти на різні секції і гуртки. Насправді, того ж ефекту можна досягти, працюючи з дитиною вдома.

Джерело: Освітній портал