друкувати


Безхатченки ховаються у колишньому бомбосховищі

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-11-06 02:30:48

Колишнє бомбосховище по вулиці Вовчинецькій, 4, в Івано-Франківську місцеві безхатченки перетворили на такий собі альтернативний будинок нічного перебування. В цьому переконаний Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус.

«Там другий будинок нічного перебування, – зазначив міський голова і зауважив, – там броньовані двері…»

Як стверджує начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Івано-Франківського міськвиконкому Юрій Щочкін, в даний час вказане приміщення вже виключене з реєстру об’єктів цивільної оборони і є звичайним підвальним приміщенням, що перебуває на балансі КП «Єдиний розрахунковий центр». Втім, рудименти колишнього бомбосховища – важкі броньовані двері і запасний аварійний лаз – заважають працівникам ЄРЦу вигнати з приміщення незваних гостей і заблокувати їм можливість подальшого туди потрапляння.

«Броньовані двері. Підвальне приміщення в нормальному стані. То дійсно, – запропонував варіанти виходу з ситуації міський голова, – або треба закрити той чорний хід, або поставити там нари, посадити ще одного соціального працівника і зробити там ще один будинок нічного перебування».

Автор: Сергій БІЛИЙ