друкувати


Мер Івано-Франківська – до молоді: я хочу, щоб ви йшли у владу

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-11-01 02:30:51

Близько сорока студентів та випускників івано-франківських вишів, які стажуються в управліннях та відділах Івано-Франківського міськвиконкому в рамках молодіжного проекту «Молодь і влада», мали цього вівторка унікальну можливість поспілкуватись, як то кажуть, в неформальній обстановці з міським головою обласного центру Віктором Анушкевичусом.

Як стверджує пан Анушкевичус, проекту «Молодь і влада» в обласному центрі Прикарпаття приділяється неабияка увага.

«І завдяки Всеукраїнському молодіжному форуму, - говорить міський голова, - він отримав дуже важливе продовження. Сьогодні це взірцевий проект для всієї України. І на сьогоднішній день обласна державна адміністрації також дуже серйозну увагу приділяє проекту».

Зі слів мера, сьогодні чимало політиків під час зустрічей з молоддю говорять про те, що молодь - наше майбутнє, наша еліта. Втім, мало хто з них реально щось робить для того, щоб молодь дійсно стала елітою.

«Я хочу, щоб ви йшли у владу, - зазначив з даного приводу міський голова, - Я хочу, щоб ваша думка про чиновників і про владу помінялася. Ви будете стажуватися, ви будете владу бачити зсередини».

Автор: Сергій БІЛИЙ