друкувати


О.Шевченко задоволений результатами голосування

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-10-30 01:30:56

«Я задоволений ситуацією», - повідомив вчора, коментуючи результати виборів в одномандатному виборчому окрузі №83 (місто Івано-Франківськ) під час спеціальної прес-конференції кандидат в нардепи по вказаному округу, керівник туристичного комплексу «Буковель» Олександр Шевченко.

З його слів, він задоволений тією обставиною, що у складних умовах 25 тисяч виборців проголосували все-таки не за популярний політбренд, а за нього, як людину, відому своїми справами.

Директор «Буковелю» переконаний, що новообраний склад Верховної Ради не довго тішитиметься депутатськими мандатами і вже за півроку на Україну чекатимуть нові парламентські вибори і тоді, виборці, які голосуватимуть не за партійні прапори, а за конкретні справи, будуть у більшості.

«Я хочу подякувати, - зазначив кандидат, - людям, які не повелись на партійні прапори, а проголосували за простого кандидата Шевченка».

Нагадаємо, за інформацією екзит-полів та за попередніми даними підрахунку голосів, перемогу в одномандатному виборчому окрузі № 83 здобув голова Івано-Франківської обласної ради, лідер обласної організації ВО «Свобода» Олександр Сич. Олександр Шевченко посів друге місце за кількість відданих за нього голосів виборців.

Автор: Сергій БІЛИЙ