друкувати


Мер Івано-Франківська відмовився коментувати затримання О.Гаркота

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-10-16 12:30:55

«А що тут коментувати? Я що слідчий? Я що затримання провів?» - відповів під час вчорашньої прес-конференції Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус на прохання журналістів прокоментувати нещодавнє затримання правоохоронцями керівника департаменту архітектури та містобудування Івано-Франківського міськвиконкому Олега Гаркота, а також спробу затримати голову фракції ВО «Свобода» у Івано-Франківській міськраді Романа Онуфріїва та забудовника Володимира Балагуру, які перебували з архітектором в одному авто.

«Єдине, що я можу сказати як міський голова, - зазначив пан Анушкевичус, – мені не приємний цей факт. Знаєте, я стараюся у своїй діяльності робити все, щоб формувати позитивний імідж нашого міста. Я категоричний противник такої політичної боротьби, коли місто виставляється на цілу Україну в негативному брудному світлі. Давайте не виносити бруд з хати».

Міський голова вважає подібні випадки брудною плямою на іміджі міста, яке сьогодні визнане кращим по Україні, яке позитивно оцінюють іноземні делегації і яке нещодавно отримало почесну відзнаку Ради Європи, не залежно від того, хто цю пляму поставив.

«Триває слідство. - продовжив він, - Завершиться – тоді знатимемо правду».

Автор: Сергій БІЛИЙ