друкувати


Звернення з вимогою звільнити Тимошенко і Луценка підписали 1,5 тисячі прикарпатців

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-10-05 02:30:46

Півтори тисячі пересічних громадян поставили свій підпис під зверненням до керівництва держави з вимогою звільнити політичних в’язнів – Юлію Тимошенко та Юрія Луценка.

Про це під час прес-конференції в Івано-Франківську повідомив кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу №84 Тарас Виноградник.

З його слів, на те, щоб зібрати таку кількість підписів його команді знадобилось всього два дні. В даному контексті кандидата дивує та обставина, що ті багатотисячні партії, які вказані політичні лідери представляють, нічого не роблять задля їх порятунку, як, власне і для зміни ситуації загалом.

«Скажіть мені, будь ласка, – проілюстрував свою думку пан Виноградник, – як може бути надпотужна опозиційна сила, яка збирає, як вони кажуть, стадіони, а Юлія Володимирівна далі знаходиться у лікарні? Мабуть, уже давно треба було перекрити всі підходи до цієї лікарні і розібрати її по цеглі. Про це говорив Гриценко – чогось уже перестав про це говорити».

Як стверджує кандидат, в той час, як його команді за два дні вдалося зібрати 1,5 тисячі підписів, лідерам об’єднаної опозиції на свій мітинг вчора заледве вдалося зігнати 300 осіб з усієї області.

Враховуючи все викладене, копію звернення з зібраними підписами пан Виноградник має намір передати керівництву об’єднаної опозиції «Батьківщина». «Ми зібрали ці підписи і передамо у ту партію, – зазначає Тарас Теофілович, – яка представляє інтереси людей, яких закрили на сьогоднішній день. Чи вони про це знають? Може, їм треба відкрити очі – може вони живуть у якійсь капсулі. Може вони не знають, що їхній лідер зараз знаходиться в ув’язнені. Так само як «Народна самооборона», так само партія «Батьківщина». Ми їм передамо – зверніть увагу, люди добрі, в мене підписів більше, ніж на їхньому мітингу».

Автор: Сергій БІЛИЙ