друкувати


Прикарпатських опозиціонерів звинуватили в тому, що вони не критикують владу

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-10-05 09:30:10

Об’єднана та інші українські опозиції вступили у змову з владою. Відповідні враження склалися у кандидата у народні депутати України по одномандатному виборчому округу №84 Тараса Виноградника, про що він поінформував прикарпатських журналістів під час сьогоднішньої прес-конференції.

З його слів, думати саме так його змушує відсутність критики дій влади у політичній риториці кандидатів, які позиціонують себе як опозиційні, і в тому числі тих, кого було проголошено єдиними кандидатами від об’єднаної опозиції.

«Цікава ситуація, зокрема, має місце в моєму окрузі (хоча вона, мабуть, є характерною для всієї області), – зазначив пан Виноградник, – хто з опозиційних кандидатів щось каже погане про владу? В мене, як у простої людини, виникає думка, що відбулись певні домовленості. Спитайте будь-якого пересічного громадянина чи у Франції, чи в Англії, чи в Бельгії: чи люблять вони владу? Ніхто не любить владу. Навіть в тій же Грузії – нам її наводили в приклад – спитайте, що вони зробили за два дні. У нас всі кажуть: опозиція. В той же час ніхто не каже, яка влада погана. Ніхто не вказує на ці речі, ніхто не піднімає людей».

Автор: Сергій БІЛИЙ