друкувати


Мер Івано-Франківська пообіцяв догани за агітацію у бюджетних установах

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-10-03 11:30:36

Догани отримають керівники тих бюджетних установ міста Івано-Франківська, на території яких буде виявлено агітаційну продукцію, – стверджує Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус, який зробив відповідну заяву під час вчорашньої оперативної наради в міськвиконкомі.

«Звертаю увагу на неприпустимості розміщення агітаційної продукції на території ваших установ, – зазначив він, – чи це лікарня, чи школа, чи структура житлово-комунального господарства – щоб не було жодного портрета – не залежно: то влада чи опозиція».

При цьому, як стверджує мер, в разі виявлення подібних порушень виборчого законодавства він каратиме доганами не тільки власне керівників установ, а й їх вищестоячих керівників, в тому числі і заступників міського голови.

В свою чергу представники Івано-Франківської обласної організації громадської мережі «Опора» переконані, що міський голова обласного центру в такий спосіб зреагував на їх нещодавні заяви про факти розміщення в порушення виборчого законодавства агітаційних матеріалів кандидатів в нардепи по Івано-Франківському в/о №83 Олександра Сича та Олександра Шевченка на території лікувальних закладів міста.

Автор: Сергій БІЛИЙ