друкувати


Роман Вірастюк закликає політиків не спекулювати його ім’ям

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-09-22 01:30:52

Відомий прикарпатський спортсмен, олімпієць, колишній начальник головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА Роман Вірастюк просить політичні сили та численних кандидатів у народні депутати не використовувати його ім’я та фотографії, а також ім’я та фотографії його брата – найвідомішого в Україні стронгмена Василя Вірастюка у передвиборчій агітації.

Відповідну заяву він зробив під час вчорашньої прес-конференції.

Зі слів Романа, він його брат надто важко працювали над тим, щоб зробити собі ім’я у спорті та у суспільстві, щоб потім результати цієї праці були перекреслені якимось 20-секундним роликом чи біг-бордом із зображенням когось із братів.

Між тим, як стверджує спортсмен, такі спроби вже мали місце: як на минулих виборах до місцевих рад, так і під час цьогорічної парламентської виборчої кампанії.

Пан Вірастюк повідомив, що особисто вже практично визначився з кандидатурою людини, за яку віддасть свій голос на виборах, проте жодного прізвища не назвав, оскільки не хотів перетворювати прес-конференцію на піар- чи антипіарзахід якогось із політиків. Що ж до політичних партій, то тут олімпієць ще не визначився із своїми електоральними уподобаннями, зазначивши, що звик голосувати за конкретних людей, кого і про чию діяльність він знає особисто, а не за партійні прапори та гасла.

Екс-керівник головного управління сім’ї, молоді та спорту також порадив журналістами вірити лише тій інформації про нього і його брата, яку буде озвучено в їх присутності та з їх уст.

Автор: Сергій БІЛИЙ