друкувати


Івано-франківський водоканал до зими ще не готовий

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-09-19 09:45:23

Комунальне підприємство «Івано-Франківськводоекотехпром» на 70% виконало програму підготовки водопровідного господарства обласного центру Прикарпаття до роботи в осінньо-зимовий період.

Про це повідомив в ході вівторкової оперативної наради в Івано-Франківському міськвиконкомі генеральний директор підприємства Олександр Чеповий.

З його слів, загалом програма містить 25 пунктів, 9 з яких працівники водоканалу виконали повність, а ще 8 – частково. Решта 8 пунктів – на загальну суму 266 тисяч гривень – наразі залишаються невиконаними.

Серед виконаних заходів керівник Водоекотехпрому, зокрема, відзначив чистку відстійників вод повторного використання, чистку технологічних водойм Черніївського комплексу очисних споруд тощо.

Немає також особливих проблем і з засобами очистки та знезараження питної води. Так, за словами пана Чепового, з пуском в експлуатацію нової станції знезараження, яка в даний час проходить державну сертифікацію, відпала необхідність створення резервних запасів гіпохлориду, а коагулянт регулярно, відповідно до технологічних нормативів, постачається на підприємство в рамках довгострокового контракту.

Автор: Сергій БІЛИЙ