друкувати


Коломийські комунальники підсумовують зроблену за літо роботу

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-09-13 02:30:01

Комунальники підсумовують зроблену за літо роботу. Зокрема, результати місячника з благоустрою і впорядкування територій міста, який тривав з 25 липня до 17 серпня.

За цей час прибирали вулиці, місця масового відпочинку, кладовища, вивозили сміття, ремонтували фасади, дороги та тротуари. Комунальній службі допомагали громадськість, навчальні заклади, підприємства, установи та організації.

Найбільш активно допомагали комунальникам: АЗС «Захід», магазин «Тайстра», міжрайбаза на вулиці Симоненка, фонд «Заради добра», фтизіопульмонологічний диспансер, станція швидкої допомоги, міські школи №10, 3, 1, 8, банки «Аваль» та «Райфайзен», КП «Житлоінфоцентр», «Полігон Екологія», «Коломийська міська ритуальна служба».

Але є частина підприємців та організацій, які взагалі не брали участь у прибираннях, а деякі об'єкти псують вигляд Коломиї роками, - каже керівник служби Мирон Михалушко. Оскільки, розмови з власниками не допомагають, вирішив розказати про них на телебаченні. Можливо, таки вдасться присоромити цих людей, - сподівається начальник.

Джерело: НТК