друкувати


Питання про відставку В.Анушкевичуса відклали до закінчення виборів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-09-07 02:30:51

Депутати міської ради передали оригінальний привіт меру Вікторові Анушкевичусу, який напередодні пішов у відпустку. Обранці поставили очільнику Івано-Франківська «двійку» за погане наповнення бюджету впродовж перших 6-ти місяців року.

Казна не отримала очікуваних надходжень з оренди та продажу землі і комунального майна, досі не проведено інвентаризацію територій міста. Оскільки цими процесами керує мер, тож має відповідати і за погані результати, кажуть у бюджетній комісії. Також депутати дослідили що Івано-Франківськ отримує найменше дотацій з державного бюджету.

У сесійній залі знайшлися такі депутати, які не голосували за незадовільну оцінку мерові. Серед них — обранець Богдан Федьків. Каже, обговорювати Анушкевичуса без його присутності — не етично. Та й критика міського голови є швидше передвиборчою технологією, а не конструктивною роботою.

Не забули у міській раді і про ультиматум Анушкевичусу стосовно його балотування у Верховну Раду. Оскільки мер не знявся з виборів, більшість пообіцяла відправити його у відставку після жовтневих виборів, адже просто зараз це забороняє зробити законодавство.

Джерело: Радіо «Західний полюс»