друкувати


Газовики не відновлюють розкопки через відсутність асфальту

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-09-05 12:30:30

Критика з приводу несвоєчасного заробляння місць аварійних розкопок, яка регулярно лунає з уст Івано-Франківського міського голови та представників міськвиконкому на адресу ПАТ «Івано-Франківськгаз», не завжди є доцільною і справедливою, – вважає голова правління публічного акціонерного товариства Ігор Прокопів, який висловив свої міркування з даного приводу під час прес-конференції для Прикарпатських журналістів.

З його слів, велика кількість незароблених розкопок зумовлена насамперед високим ступенем зношеності газових мереж на території обласного центру. Причини ж низьких темпів їх заробляння пан Прокопів радить шукати у перебоях з постачанням асфальту.

«Ми не маємо дорожньої служби. – говорить головний газовик області, – Ми маємо договір з КП «ДРЕУ»… Нікому не приємно, що всюди риють – порили місто, як кроти. Але насправді не завжди доцільна критика від міського голови і міськвиконкому… Місту не стає асфальтних потужностей. Асфальт возять з Надвірної, Коломиї. Свого асфальтного заводу нема, крім Ямниці. Міська влада не бачить проблеми у себе під носом».

З думкою Ігоря Прокопіва не погоджується Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус. «У нас асфальтний завод працює, – зазначив він під час оперативної наради 4 вересня, – в Хриплінській промзоні. Ви Прокопіву передає цю інформацію. Старий завод закрили, але працює новий».

Автор: Сергій БІЛИЙ