друкувати


Керівництво "Зеленого господарства" не знало, де лежать повалені дерева

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-28 02:30:33

«Ну я розумію: буревій був. Ну я розумію, що у Європі до такого ставляться як до стихійного лиха. Але приберіть їх вже», - просто упрошував сьогодні Івано-Франківськй міський голова Віктор Анушкевичус директора ВАТ «Зелене господарство» Василя Федіва довершити прибирання з міських дворів дерев, що впали під час минулих буревіїв.

Мер нагадав, що неприбрані дерева залишається іще в багатьох адресах на території обласного центру, зокрема в таких, як: вулиці Набережна, 4, 6; Набережна, 14; Південний Бульвар, 4,6 тощо.

В свою чергу пан Федів мотивував бездіяльність свого підприємства тією обставиною, що його працівникам не було відомо про зазначені адреси, оскільки відповідну інформацію керівництву підприємства передано не було. Ці твердження спростувала керівник міської служби оперативного реагування Тетяна Клочко, яка запевнила, що вся інформація про повалені дерева неодноразово передавалась виконавцям.

Нагадаємо: «Коломия ВЕБ Портал» вже інформував своїх читачів про випадки, коли на звернення мешканців з проханням прибрати повалені дерева, в тому числі у вказаному вище дворі між будинками по Набережній 4 та 6, комунальні чиновники стверджували, що усі дерева давно прибрано.

Автор: Сергій БІЛИЙ