друкувати


"ЄРЦ" скаржиться на політичний тиск, а йому дорікають за бездіяльність

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-23 01:30:13

На комунальне підприємство «Єдиний розрахунковий центр» чиниться безпрецедентний тиск, - стверджує заступник директора підприємства Микола Вітенка, який висловив свою думку з даного приводу під час вчорашньої оперативної наради у Івано-Франківського міського голови.

На думку комунальника, окремі політики роблять КП «ЄРЦ» заручником політичних ігор.

Дещо інше бачення з цього приводу має Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус. Підтримуючи пана Вітенка в думці про те, що «ніхто не може робити комунальне підприємство заручником політичних ігор», мер в свою чергу висловив низку зауважень до роботи «ЄРЦу».

«Я свого часу був на «ЄРЦ», - зазначив він, - знайомився з колективом і дав свої рекомендації щодо його роботи. Не все виконано. Сьогодні, крім політичних ігор, є ще власні прорахунки і стосовно кадрового потенціалу, і стосовно організації роботи. На це треба звертати увагу і не говорити про політичні ігри».

Мер звернув увагу М.Вітенка на ту обставину, що із 105 невиконаних протокольних доручень та усних звернень громадян 45 – «на совісті» КП «ЄРЦ». При цьому окремі з доручень, як, наприклад, перечення електрощитової з підвального приміщення будинку № 177 по вулиці Гетьмана Мазепи, залишаються невиконаними протягом більш, ніж двох місяців.

«Я розумію, що деякі звернення, там серйозна ціна питання, - зазначив мер, - а є й такі, де банальна бездіяльність… Свої функції ви маєте виконувати і не робити з цього політики. «ЄРЦ» фінансується з міського бюджету. Ми вас підтримуємо, тому робіть свою роботу».

Зі слів мера, серед інших боржників з виконання протокольних доручень – КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (6 невиконаних доручень), КП «Міськсвітло» (3 доручення), КП «Полігон ТПВ» (2 доручення), КП «ДРЕУ» (2 невиконаних доручення).

Автор: Сергій БІЛИЙ