друкувати


М.Зелінський: З жодною політичною силою я не співпрацюю

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-22 11:30:32

«З жодною політичною силою я не співпрацюю», - стверджує депутат Івано-Франківської обласної ради, кандидат у народні депутати по мажоритарному виборчому округу №84 (з центром в місті Тисмениці) Микола Зелінський. Свою позицію політик висловив під час вчорашньої прес-конференції в Івано-Франківську.

Пан Зелінський визнав, що перед тим, як прийняти рішення балотуватись шляхом самовисування в мажоритарному окрузі, він вів бесіди і переговори з представниками різних політичних сил, які позиціонують себе як опозиційні, в тому числі з партією «Україна – вперед!» Наталії Королевської та «УДАРом Віталія Кличка», проте найбільше прагнув представляти на виборах об’єднану опозицію. При цьому мова про його висунення саме від останньої політсили йшла до останнього часу. «Але в об’єднаній опозиції, - з прикрістю говорить політик, - надали перевагу кандидату з меншим досвідом як політика, але більш фінансово спроможному як бізнесмен».

Тим не менш, за словами кандидата в нардепи, в разі перемоги на виборах він готовий співпрацювати у парламенті саме з опозиційними політсилами, такими, як ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» і «УДАР». Що ж до партії Н.Королевської, то тут він зробив висновок, що ця партія є «антиукраїнським проектом влади» і назвав безпідставними усі звинувачення з приводу нібито фінансування партією «Вперед – Україна!» та владою його виборчої кампанії.

Зі слів пана Зелінського, проводити виборчу кампанію йому допомагають численні друзі за принципом: «Не май сто рублів, а май сто друзів», а крім того, планує, за досвідом Європи, оголосити кампанію із збору коштів через соціальні мережі.

В той же час, кандидат стверджує, що незалежно від результатів виборів для нього особисто життя після 28 жовтня не закінчиться. Ба навпаки: виборчу кампанію він розглядає, як хороший старт на майбутнє.

Автор: Сергій БІЛИЙ