друкувати


М.Верес: Кількість усних звернень громадян до комунальників останнім часом зростає

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-16 12:30:47

В 22 адресах Івано-Франківська ще й досі лежать дерева, повалені буревієм понаддвотижневої давності, – стверджує заступник міського голови обласного центру Михайло Верес, посилаючись на статистику звернень громадян до міської служби оперативного реагування.

Заступник мера звернув під час останньої оперативної наради в міськвиконкомі увагу керівників житлово-комунальної галузі міста на суттєве збільшення останнім часом кількості усних звернень мешканців обласного центру до міської служби оперативного реагування та інших комунальних служб міста, закликавши їх якісніше підходити до виконання протокольних доручень. Крім скарг на повалені дерева, які, за словами пана Вереса, «лежать на дитячих майданчиках», мешканців турбують також такі проблеми, як: затоплені підвали – 8 звернень за минулий тиждень, відсутність холодної води – 3 звернення, протікання покрівель та несправна зливна каналізація – 13 звернень, проблеми з електропостачанням – 4 звернення.

Сам заступник міського голови вважає, що збільшення звернень до громадян до комунальників може бути пов’язаним з дощами, які останніми днями опанували Івано-Франківськ.

Що ж дерев, то тут М.Верес відзначив, що не тільки впалі стовбури та гілки непокоять громадян, а й численні аварійні дерева, які можуть впасти в будь-який момент. Скарги на наявність таких дерев надійшли останнім часом з 21 адреси.

Автор: Сергій БІЛИЙ