друкувати


Вітенко про звинувачення з боку Вінтоняка: тут не без долі якоїсь певної помсти

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-08 05:30:05

Прагненням помсти і заздрістю керується сьогодні голова громадської організації «Народний контроль» Михайло Вінтоняк, коли звинувачує комунальне підприємство «Єдиний розрахунковий центр» у вчиненні незаконних оборудок, - вважає заступник директора КП «ЄРЦ» Микола Вітенко.

«Раніше пан Вінтоняк майже рік назад, навіть більше, - розповів він, попросивши слова на прес-конференції головного «народного контролера» обласного центру, - пан Вінтоняк звертався, вів переговори з Романом Онуфріївим, з Вадимом Войтиком, зі мною також безпосередньо, щоби його взяли, зокрема в КП «ЄРЦ», щоби його взяли в департамент житлово-комунального господарства. Але на жаль, його професійні здібності, як він собі думає, належним чином не оцінили. І я підозрюю, що тут не без долі якоїсь певної помсти, не без долі якоїсь заздрості, не зрозуміло до чого, як вони це все роблять…»

Сам Михайло Вінтоняк стверджує, що це все брехня і зазначає, що керівники КП «ЄРЦ» самі звертались до нього, в тому числі і по допомогу. «У розмові з Онуфріївим, - зазначив він у свій захист, - я сказав одне: коли він спитав мене «що ти хочеш?», я сказав: «не чіпайте мене». Пан Косюк, коли його спитали, сказав: «я від вас взагалі нічого не хочу». Тому це все брехня. Я не хотів, тим більше бачачи, що це за компанія. Скажу більше: я вже працював на той час в іншій структурі. Я працюю до цих пір і не маю бажання повертатися в цей дитсадок».

Зі слів пана Вінтоняка, він протягом чотирьох місяців навчав Миколу Вітенка хитрощам керування комунальними службами. «Я його спеціально вчив, - говорить лідер «Народного контролю», - бо ж дзвонили - просили розказати, як це робити. Вони ж були далекі від цього…»

Автор: Сергій БІЛИЙ