друкувати


Керівництво КП "ЄРЦ" ігнорує роботу з ліквідації наслідків негод?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-08 03:30:35

Начальник управління надзвичайних ситуацій Івано-Франківського міськвиконкому Юрій Щочкін звинуватив керівництво комунального підприємства «Єдиний розрахунковий центр» в тому, що воно не бере участі у процесі ліквідації наслідків негоди, що пройшлася Івано-Франківськом 29 липня та 5 серпня.

За словами чиновника, це виявляється зокрема в ігноруванні «єрцівцями» засідань спеціально створеної розпорядженням Івано-Франківського міського голови комісії та неподанні актів обстеження завданих міським об’єктам пошкоджень і кошторисів необхідних робіт. Зі слів пана Щочкіна, такі документи необхідно було подати ще до 3 серпня. При цьому КП «ЄРЦ» є не єдиним боржником. Разом з ним необхідні папери не подало також керівництво ВАТ «Зелене господарство».

Озвучені начальником управління надзвичайних ситуацій претензії спростовує заступник директора КП «ЄРЦ» Микола Вітенко.  З його слів, насправді «Єдиний розрахунковий центр» не без діє і навіть примудрився порізати за минулий тиждень 48 поламаних дерев. Крім того, пан Вітенко наполягає, що акти обстеження близько десятка адрес та необхідні кошториси були подані до департаменту житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку. Що ж до відвідування засідань комісії, то тут комунальник запевнив, що на трьох засіданнях представники його підприємства були присутні. Решта ж засідань з невідомих М.Вітенку причин переносились і при цьому КП «ЄРЦ» до відома не ставилось.

Автор: Сергій БІЛИЙ