друкувати


"Народний контроль" стверджує, що до поширення антиєрцівських наліпок не причетний

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-08 01:30:21

Лідер громадської організації «Народний контроль» Михайло Вінтоняк спростував причетність своєї структури до поширення в місті Івано-Франківську провокативних наліпок, спрямованих на підтрив авторитету комунального підприємства «Єдиний розрахунковий центр» та голови Івано-Франківської обласної ради, лідера обласних «свободівців» Олександра Сича.

«Я хочу заявити вам всім, - зазначив він під час вчорашньої прес-конференції в Івано-Франківську, - громадська організація («Народний контроль» - ред.) немає ніякого відношення до цього. Ми навпаки засуджуємо ці речі, тому що я з самого початку казав, що неправильно, коли «ЄРЦ» направляє гроші в якісь там компанії, якісь там структури – це неправильні речі. Але стверджувати, що там фінансується виборча кампанія, я не можу. Це повинні досліджувати правоохоронні органи. Нехай досліджують. Нехай когось спіймають. Нехай він скаже, що це за організація…»

Для інформації: наліпки з текстом «Заплатив ЄРЦ – оплатив вибори Сичу» з’явилися на стінах, електороопорах, парканах та вітринах обласного центру 3 серпня.

Автор: Сергій БІЛИЙ