друкувати


Капремонту в Івано-Франківську цьогоріч дочекались 11 доріг і перехресть

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-04 11:45:59

11 івано-франківських вулиць та перехресть заплановано цьогоріч до капітального ремонту, – стверджує начальник управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому Володимир Ковальчук.

Зі слів чиновника, наразі сім з одинадцяти об’єктів уже є в роботі. Мова йде, зокрема, про вибірковий капремонт вулиці Пулюя, капітальний ремонт вулиць Тролейбусної, Гординського, Вовчинецької, роботи з розширення перехрестя вулиць Пасічної – Галицької, будівництво транспортної розв’язки на перехресті вулиць Сахарова – Бандери, монтажні роботи на вулиці Проектній, яка повинна з’єднати вулиці Мазепи до Короля Данила.

Крім того, за словами пана Ковальчука, цього понеділка було підписано два договори за результатами конкурсних торгів на будівництво перехрестя вулиць Володимира Великого та Південного Бульвару, а також на капітальний ремонт вулиці Угорницької.

«По двох об’єктах, – говорить чиновник, – це частина вулиці Галицької до розв’язки з Калуським шосе та капремонт вулиці Січових Стрільців – 26 липня пройшло розкриття тендерної пропозиції і роботи реально можуть початися, згідно чинного законодавства, не раніше, ніж 27 серпня».

Зі слів начальника управління капітального будівництва, загалом на проведення робіт з капітального ремонту доріг та перехресть цьогоріч з бюджету виділено 15 мільйонів гривень. 1,2 мільйони з них вже освоєно.

Автор: Сергій БІЛИЙ