друкувати


Поточний ремонт івано-франківських доріг вже "потягнув" більше 2 млн грн

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-04 11:10:21

2,1 мільйони гривень коштів, виділених з бюджету на потреби поточного ремонту доріг, освоїли станом на початок цього тижня івано-франківські дорожники. Зі слів заступника директора комунального підприємства «ДРЕУ» Віталія Бурка, наведена цифра становить приблизно 60% від загальної суми коштів, передбачених для вказаних цілей у бюджеті на 2012 рік.

Пан Бурко стверджує, що від 1 червня – дня початку ремонтних робіт – вже відремонтовано вулиці Незалежності, Тисменицьку, частину Кармелюка, Переяславську та Іоана-Павла ІІ. Наразі ж працівники підприємства ремонтують вулиці Юності, іншу частину Кармелюка, Миру, Тичини. В свою чергу на вулицях Сагайдачного, Хоткевича, Привокзальній, Васильянок, Галицькій, Петлюри, частково – під мостом – на Надрічній, Коновальця (на ділянці від вулиці Сахарова до магазину «Велмарт») та Степана Бандери ( від вулиці Незалежності до вулиці Сахарова) проводиться ямковий ремонт з використанням спеціальної малинини для заробляння ямок – матпатчера.

Дорожники також завершили поточний ремонт міжбудинкових проїздів за адресами: вулиця Миколайчука, 20 та 22; вулиця Іоана-Павла ІІ, 18, 19 та 20, а також Молодіжна, 50,і наразі проводять роботи з ремонуту міжбудинкового проїзду по вулиці Миколайчука, 13.

Автор: Сергій БІЛИЙ