друкувати


На ремонт доріг у Івано-Франківську вже витрачено понад 2 млн грн

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-03 03:30:26

2 мільйони 100 тисяч гривень. Саме стільки грошей вже закатали під час поточного ремонту доріг працівники Дорожньо-ремонтного експлуатаційного управління. Це більше 60% від загальної запланованої суми.

Зокрема залатали ями на вулиці Кармелюка, Миру, Тичини та Юності. Щоправда на останньому об'єкті дорожники не виправдали сподівань іншого міського підприємства — «Електроавтотрансу». Там й досі не засипані найбільші вибоїни, у яких постійно виходять з ладу тролейбуси.

Комунальники пообіцяли виправитися, а поточний ремонт завершити загалом до 1 вересня. Принаймні таке завдання дала мерія. А от капітальний ремонт, на який передбачено близько 15 мільйонів гривень, будуть проводити до пізньої осені. З четверга почали укладати асфальт на підготовлені відрізки доріг на вулицях Пулюя, Тролейбусній, Гординського та Вовчинецькій.

Через затяжні дозвільні процедури лише тепер підписані договори на прокладку асфальту на ділянці від вулиці Володимира Великого і до Проектної та ремонт Угорницької. А кращого покриття в мікрорайоні Пасічна та на Січових Стрільців водіям доведеться чекати як мінімум до середини вересня.

В цьому році пощастить також мешканцям сімох дворів з найгіршим покриттям. Там теж проведуть ремонт проїздів. На чотирьох об'єктах, звітують комунальники, роботи вже виконані, на черзі — двори на Вовчинецькій 198, Надвірнянській 34 і Пасічній 12.

Джерело: Радіо «Західний полюс»