друкувати


Сміттєперевізник "АВЕ" переманює клієнтів у "АТП 0928"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-01 12:45:30

У івано-франківського перевізника твердих побутових відходів «АТП 0928» з’явився несподіваний конкурент.

Йдеться про компанію «АВЕ - Івано-Франківськ», що, як було озвучено під час вчорашньої оперативної наради у Івано-Франківського міського голови, досить нахабно відбирає клієнтів у законного перевізника, підмовляючи їх розривати вже укладені угоди і пропонуючи натомість свої послуги з вивозу сміття.

Наразі йдеться лише про клієнтів з числа юридичних осіб, проте, в «АТП 0928» не виключають, що надалі «АВЕ» переманюватиме від них і пересічних мешканців.

Як стверджує директор комунального підприємства «Полігон твердих побутових відходів» Богдан Тимочко, компанія «АВЕ» близько місяця тому уклала договір з очолюваним ним підприємством як компанія, яка здійснює вивіз ТПВ у місті Коломиї. Відтак, її сміттєвози мають усі законні підстави зсипати сміття на івано-франківському звалищі.

Дана обставина здивувала чи то ба навіть обурила першого заступника Івано-Франківського міського голови Зіновія Фітеля, який навіть висварив пана Тимочка за самодіяльність, оскільки такі договори, мовляв, слід погоджувати з керівництвом.

«Навіть якщо вони возять з Коломиї чи навколишніх сіл, - висловив пану Тимочку своє бачення даного питання перший заступник Івано-Франківського міського голови Зіновій Фітель, - нам треба думати, як з тим сміттям поводитись. Треба провести нараду - запросити їх. Я не знаю чи ви мали право укладати такі договори без погодження … Треба вирішити, на яких умовах вони хочуть працювати з містом, на яких підставах вони сюди зайшли».